Laatste nieuws en artikelen

 

Heb jij een hobby?

Het valt op dat er tegenwordig veel mensen zijn die geen hobby hebben. Iedereen is druk bezig met werken en met dingen die daarnaast allemaal nog moeten. Men neemt niet meer de tijd om nog iets voor zichzelf in te plannen terwijl dat zo belangrijk is ook voor je gezondheid.

Omdat het er thuis niet van komt is het verstandig ergens bij te gaan, als het in de agenda staat ingepland is het vaak geen probleem.

Maar wat moet je dan gaan doen? Mensen hebben vaak geen idee wat ze leuk vinden of waar hun talenten liggen voordat ze het hebben gedaan.

Ooit aan schilderen gedacht?

In Geldrop is er de Vrijetijds Schilderschool. En omdat je gratis 2 proeflessen mag meedraaien terwijl zij voor materialen hiervoor zorgen is de stap om het te proberen wel heel dichtbij!

Kom schilderen bij de Geldropse Vrijetijds Schilderschool
Voor wie:
Voor volwassenen die graag vrij, naar eigen behoefte  willen schilderen of tekenen, en dat graag samen met anderen doen.  Beginners en gevorderden, ook van buiten Geldrop, zijn van harte welkom.

Hoe:
Er wordt niet direct les gegeven. Je brengt zelf ideeën aan voor wat je wilt schilderen, of doet ideeën op bij medeschilders. Je krijgt hulp van een geschoolde  begeleider/ster als je daarom vraagt. Iedereen  schildert of tekent  op zijn/haar niveau. Het is fijn om samen over je werk te praten en te zien hoe anderen het aanpakken.  Je werkt met je eigen schilderspullen en wij zorgen voor de ruimte, de ezels en de koffie.
palet.jpgWanneer:
Maandagavond van 19.30 tot 22.30 uur
Dinsdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur
Dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur
Woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur
Waar :
Wijkgebouw “De Twern”, Kettingstraat 79 te Geldrop
Meer info  : 
Kijk op www.schilderschoolgeldrop.nl of kom eens kijken wanneer we bezig zijn.
Je kunt gratis 2 proeflessen mee schilderen, wij zorgen dan voor materiaal
Bel dan even met het secretariaat :   Leny Beks, 040- 2858517  of mail naar  gjlbeks@onsbrabantnet.nl