Praktijk voor

Klassieke

Homeopathie

Karina Sevriens-Kallenbach

Praktijk voor

Klassieke

Homeopathie..

Karina Sevriens-Kallenbach

klachten / vrouwen / zwangerschap / kinderen / vaccinaties

Vaccinaties

 

Ontstoren

In de praktijk blijkt dat vele klachten ontstaan na een vaccinatie, omdat het echter niet erkend wordt door de overheid, staan we er zelf ook niet zo bij stil. Tinus Smits heeft hier jarenlang onderzoek naar gedaan. Gelukkig heeft hij een methode ontwikkeld om Post Vaccinaal Syndroom oftewel vaccinatieschade geheel of gedeeltelijk te herstellen door middel van ontstoren van vaccinaties. Het kind blijft wel beschermd maar de verstoring die de vaccinatie heeft veroorzaakt wordt weggehaald. Ook volwassenen die vaccinatieschade ondervinden na bv. de griepprik of vaccinaties voor reizen in het buitenland, kunnen worden ontstoord. Meer hierover kun U lezen op www.tinussmits.nl

Begeleiding

Natuurlijk is er niets zo moeilijk als het beslissen van wel of niet te vaccineren. Dit brengt een grote verantwoording met zich mee. Als U kiest om te laten vaccineren is er de mogelijkheid om de vaccinatie homeopatisch te begeleiden. Door het toedienen van een gepotentiëerd vaccin, de avond voor, tijdens en na de vaccinatie, blijkt dat verstoring hierdoor minder is. Het is echter geen garantie om problemen 100% te voorkomen. Soms is het daarna toch nog nodig om de vaccinatie te ontstoren (zie hierboven).

Verstandig is het om, bij eventuele klachten het kind of de volwassenen eerst homeopatisch te behandelen alvorens er gevaccineerd wordt.

Voor begeleiding van vaccinaties kunt U telefonisch contact met me opnemen op 06-55896682. U krijgt dan de begeleiding thuis opgestuurd.

Homeopatische vaccinatie / homeoprofylaxe

Indien U besluit om niet te vaccineren is het mogelijk om homeopatisch een bescherming op te bouwen. Dit biedt geen 100% garantie van bescherming.

Ik werk dan met de methode van Dr. Isaac Golden.

Voor meer informatie hierover kunt u me bereiken op 06-55896682

Heeft U nog andere vragen over dit onderwerp kunt U altijd contact met me opnemen!