Praktijk voor

Klassieke

Homeopathie

Karina Sevriens-Kallenbach

Praktijk voor

Klassieke

Homeopathie..

Karina Sevriens-Kallenbach

Waar vind U mij?

Hoe kunt U mij bereiken?

Adres
Karina Sevriens-Kallenbach
Mierloseweg 75
5667 JC Geldrop
tel:0655896682

Lid NVKH lidnr.: 07-1510

Lid koepel RBZC licentienummer 170404R

KVK-nummer: 17253061

 

ROUTE

ROUTE VANAF DE SNELWEG  

Vanaf de snelweg A67 – neem op de snelweg afslag nummer 34 richting Geldrop – onder aan de snelweg rechts af – bij het tweede kruispunt (stoplichten) gaat U rechtsaf (Laan der vier heemskinderen) – de komende rotonde neemt U driekwart rond (Dommeldalseweg) – U volgt deze weg tot een T-splitsing waar U rechtsaf gaat (stoplichten) (Mierloseweg) – U volgt deze weg tot aan de volgende stoplichten, vlak voor de stoplichten draait U links een ventweg op – Deze volgt U tot U bij nummer 75 bent alwaar mijn praktijk is (ligt op een hoek – Mierloseweg-Tricotstraat aan de ventweg).

ROUTE VANAF EINDHOVEN  

Vanaf Eindhoven – komende van de Geldropseweg – bij de rotonde aan de kerk in Geldrop rechtdoor rijden richting Mierlo – net voor de tweede stoplichten draait U links een ventweg op die als het ware weer terug rijdt – blijven volgen tot nummer 75 alwaar mijn praktijk ligt op de hoek van de Mierloseweg en Tricotstraat aan de ventweg.

ROUTE VANAF MIERLO EN HELMOND  

Vanaf Mierlo/Helmond – neem de N614 Geldropseweg – als je Geldrop inrijdt, rijd je na de eerste stoplichten aan de rechterkant de ventweg op – bij nummer 75 is mijn praktijk, deze ligt op de hoek van de Mierloseweg en Tricotstraat aan de ventweg.

Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig.

KOMT U MET DE BUS

Vanaf station Eindhoven kunt U bus 320 of 24 nemen en uitstappen bij bushalte Tricotstraat. Als U de Mierloseweg dan oversteekt vind U mijn praktijk aan de overkant op de hoek met de Tricotstraat.