Praktijk voor

Klassieke

Homeopathie

Karina Sevriens-Kallenbach

Praktijk voor

Klassieke

Homeopathie..

Karina Sevriens-Kallenbach

Laatste nieuws en artikelen

Griepklachten

 

De hele wereld is in de ban van Corona en ook homeopaten over de hele wereld zijn hier mee bezig.

Veel informatie wordt gedeeld en naast het reguliere wordt er volop ondersteunt met homeopathische middelen die passen bij de klachten.

Omdat het verloop bij een ieder zo verschillend kan zijn is er niet eenduidig 1 middel wat moet worden ingezet, per situatie wordt bekeken wat we kunnen doen om te ondersteunen bij een sneller herstel.

Naast Corona, heerst er ook de gewone griep en krijgen mensen nu te maken met hooikoorts, dat geeft nog meer onzekerheid. Daarbij wordt niet iedereen meer getest en zitten veel mensen thuis met klachten waarvan onduidelijk is hoe nu verder.

Homeopathie kan ondersteunen en helpen naar een sneller herstel, uitgaande van de klachten die spelen wordt een passend middel gegeven.

Wil u graag ondersteuning bij uw herstel dan is er nu de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een telefonisch consult, ik stel u dan gerichte vragen met betrekking tot uw griepklachten. Woont u in Geldrop krijgt u het nog dezelfde dag in de brievenbus, buiten Geldrop wordt het dezelfde dag nog verstuurd met de post. Het telefonisch consult valt onder een kort consult prijs, indien aanvullend verzekerd wordt dit vergoed.